Wednesday, February 29, 2012

Essence Volume Boost base ripsmetush 7ml





TOOTE KIRJELDUS

Essence Volume Boost base ripsmetush 7ml. Sobib kasutamiseks igasugust tüüpi ripsmetushi alla. Värvus valge.

MINU HINNANG

Nagu eelmiselgi Essence tootel, siis polnud ka sellel mingit pakendit ega kaitset. Ripsmetušši saab lihtsalt kohe lahti teha. Aga erinevalt eelmisest tootest ei ole tekkinud nendele toodetele mingeid defekte. Samuti pole tušš ära kuivanud. Eeldasin, et sees on natuke rohkem tušši.
Peale kandes jääb üpris paks, mis on tingitus pisikestest kiudest, mis sellel ripsmetuššil on. Peale ripsmetušši peab panema veel ühe kihi tavalist tušši. Tavalise tušši kandmine on suhteliselt tülikas, sest tušši läheb päris palju, et korralikult ära katta. Lõpptulemus võib jääda natuke ebaloomulik, kui seda liiga palju peale kanda. Ripsmete pikendamise ülesande täitis see toode aga ilusti.
Tušši on raske kätte saada, sest Eestis seda ei müüda.
Kokkuvõtteks võib öelda, et sobib ripsmete pikendamiseks, kuid samas ei jäta ta väga loomulikku muljet, kui asjaga. KÕIGE PAREMINI NÄEB TULEMUST SELLEL LEHEL, MIS ALLA ON PANDUD.....Ise seda toodet ei ostaks igapäeva kasutamiseks, sest minu jaoks pole tähtis pikad ripsmed vaid loomulik tulemus. Ostaksin, et kasutada mõnel sellisel sündmusel, kus silmatorkav välimus on oluline.


Positiivne: odav hind. Pikendab ripsmeid
Negatiivne: Paks koostis. Ei jää väga loomulik, kui üle pingutada.

Hind: 5
Toote kvaliteet: 3
Pakendi kvaliteet: 2
Kasutusmugavus: 4
Toote kättesaadavus: 1
Kas ostaksin seda toodet veel: JAH, kuid ainult mõneks sündmuseks

ARVUSTUSED MUJAL

PARANDASIN ÄRA LINGI!!! Saksa keelne enne ja pärast piltidega arvustus: http://violett-seconds.blogspot.com/2009/10/review-essence-volume-boost-loreal.html

inglise keeles: http://cookingchinchillas.blogspot.com/2010/08/essence-volume-boost-base-mascara.html

MINA MÜÜN

Hind on 4,5€. Nagu eelnevalt mainisin, siis on tegu ilma pakendita tuššidega. Seega saad selle tušši täpselt sellisena nagu pildil näidatud:)

http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/1214639

MUJAL MÜÜAKSE

Eestis ei müüda!

No comments:

Post a Comment